Op vrijdag- en zaterdagavond bieden wij uitsluitend ons volledig Menu Esperienza (85€) aan.
Ook vanaf zes personen bieden wij uitsluitend Menu Esperienza aan.
Het kleine keukenteam bereidt elk gerecht met de grootste passie. Om dit voor iedereen zo te houden, vragen wij met stip allergieën en intoleranties vooraf door te geven. Indien mogelijk, passen wij dit met plezier aan.
Wijzigingen op het moment zelf kunnen we niet garanderen of zullen supplementair worden verrekend.
Speciale verzoeken voor groepen kunnen per mail worden aangevraagd, mits binnen de mogelijkheden van ons team.
Onderstaande menu’s en gerechten zijn ter indicatie en kunnen op het moment van jouw bezoek verschillen.
antipasti
hoofdgerecht
Nagerechten (supp. €15)
Chocolade - carnaroli - champignon - saba
Kaasassortiment “Van Tricht”
PRANZO - € 38
Onze lunchformule.
Ben je tijdsgebonden? Meld dit vooraf en dan
houden we hier met plezier rekening mee!
Antipasti
Kip - ajuin
Crespelle - ricotta - spinazie - tomaat
Zeekat
parmaham - karnemelk
Varken (supp. €15)
venkel - guanciale - tomaat
Rund
onglet - salsa verde - polenta
Chocolade
carnaroli - champignon - saba
ESPERIENZA - € 70
Een intense beleving is dit zeker!
De eigenzinnige kijk op de Italiaanse keuken in de signatuurgerechten van Laurent, volgens seizoen en inspiratie.
Let wel, op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij uitsluitend het volledige menu (€85)
CARTA - € 58
Antipasti
Rundstartaar - hazelnoot - burrata
Coppa & Parma
Portobello - burrata - vierge
Carpaccio “1950” - Berugi - Worcestershire
Hoofdgerechten
Zeebaars - peterseliewortel - spinazie - peper
Tagliata - dunne lende - tomaat - look - parmezaan - balsamico
Tagliatelle - cacio pepe - wintertruffel
Risotto Milanese - kalfsragù - saffraan - gremolata
Bistecca Fiorentina (supp. €20pp per 2p / enkel op reservatie)
Nagerechten (supp. €15)
Chocolade - carnaroli - champignon - saba
Kaasassortiment “Van Tricht”
À la carte en menu gaan zeker samen!
Kies een tweetal antipasti om van te genieten samen met jouw gezelschap.
Daarna ga je je eigen weg met onze seizoensgebonden hoofdgerechten.
Niet genoeg? Neem er gerust nog
ons dessert of kaasassortiment bij!